Stylight Partner Reviews

Wat onze partners
over ons zeggen

Push voor extra sales tijdens de uitverkoop

Stylight's CPC bieding op categorie niveau is een succesvolle optie om extra exposure tijdens onze uitverkoopperiode te genereren. Hierdoor stijgt de conversie en kunnen we onze ROI optimaliseren.

Anna Grazioli,
Affiliate Specialist bij SSENSE

Stylight is een belangrijke partner

Stylight is gedurende het afgelopen jaar een belangrijke partner geweest om nieuwe klanten te genereren en onze visitiliteit te verhogen

Oliver Stein,
Head of Performance Online Marketing E-Commerce bij Peter Hahn

Voortdurende innovatie bij Stylight

We werken reeds lange tijd samen met Stylight. Voortdurende innovatie zit in hun DNA. Ik kijk ernaar uit om onze relatie nog verder uit te bouwen om zo de beste customer experience in de markt aan te blijven bieden

Anthony Capano,
Managing Director EMEA bij Rakuten

Hoogkwalitatief en goed converterend verkeer naar onze website

Stylight is een belangrijke shopping partner voor ons en genereert kwalitatief en goed converterend verkeer voor onze website. Het is fijn om samen te werken met Stylight zodat we steeds onze performance kunnen verbeteren.

Eve Bohn,
Performance Marketing Manager DACH bij MADE

Stylight stelt merken in staat om hun visibiliteit te verhogen en het aantal verkopen te vergroten

Stylight stelt merken als The Kooples in staat om hun visibiliteit te verhogen en het aantal verkopen te vergroten. Naast het doorsturen van gebruikers met een hoge koopintentie, waarderen merken de premium omgeving van het platform en de mogelijkheden om placements met content te boeken om de performance te verhogen.

Kevin Krinonri,
SEA & SMO Expert bij Effinity

De perfecte combinatie van branding en performance

Met een exponentiële groei in de afgelopen jaren heeft Stylight onze partners kwalitatief verkeer opgeleverd, voornamelijk nieuwe gebruikers, naast het verhogen van de visibiliteit en het aantal verkopen. Daarnaast hebben ze een geweldig team dat altijd klaar staat om te helpen, met suggesties voor constante verbetering.

Lucas Carli,
Key Account Management Publishers bij Awin

We bereiken een jonger, stijlbewust publiek

Omdat we een high-end luxemerk zijn, zijn we erg voorzichtig als het gaat om de merkomgeving. Stylight's Luxury Loft stelt Akris in staat om een jonger, stijlbewust publiek te bereiken en onze exclusieve producten in een passende omgeving te presenteren.

Matteo Petuzzellis,
Global E-Commerce Director bij Akris

Belangrijke shopping partner

Stylight is voor ons een belangrijke shopping partner en genereert verkeer dat zeer goed converteert. De samenwerkings- en optimalisatietools die Stylight biedt, leiden tot een constante groei van onze performance.

Timothy Bollans,
Performance Marketing Supervisor bij Belstaff

Stylight staat voor hoog kwalitatief verkeer

Stylight staat voor hoog kwalitatief verkeer, bekwame account managers en veel technische invloeden voor MYCS. Stylight is steeds een van de belangrijkste partners geweest in performance marketing en we kijken uit naar de verdere samenwerking!

Michael Moser,
Sr. Performance Marketing Manager bij MYCS

Stylight bereikt een doelgroep met een hoge koopintentie

Wij werken al jaren zeer succesvol samen met Stylight. Door de hoge koopintentie van hun doelgroep zijn wij in staat om zeer goede resultaten te behalen voor onze klanten. Dankzij het professionele en behulpzame team van Stylight verloopt de samenwerking altijd plezierig en gemakkelijk.

Carina Suhling,
Influencer Marketing & Media bij WHITE Communcations GmbH

Stylight betekent verkeer van hoge kwaliteit

Affiliate marketing is een relatief nieuwe digitale strategie voor ons bedrijf, en Stylight is hard op weg om een belangrijke shopping partner te worden voor ons bedrijf in de UK. In korte tijd hebben we een stijging gezien in de sales en een toename in kwalitatief verkeer (voornamelijk nieuwe gebruikers) naar onze website. Bovendien vinden we het geweldig dat Stylight eruit ziet als een premium winkel.

Emma Olliff,
Digital Marketing Manager bij Temple Spa

Hartelijk dank aan het fantastische team!

Stylight is voor ons een belangrijke partner geworden, waardoor we gericht ons gewenste publiek kunnen bereiken, een groot aantal nieuwe klanten kunnen werven en steeds sales genereren. Daarnaast biedt Stylight een uitgebreid pakket aan marketing mogelijkheden om voor extra verkeer te zorgen. De samenwerking met Stylight is zeer positief en op geen enkel moment ingewikkeld. Hartelijk dank aan het fantastische team!

Marie Claire Becker,
External Relations Manager bij Purelei GmbH

Start nu

Product Listing

Als je geïnteresseerd bent in een product listing of in product promotie, vul dan onderstaand formulier in.

Product Listing Formulier

High Impact Ads

Als je geïnteresseerd bent in advertising en het vergroten van je bekendheid, vul dan dit formulier in.

Advertising Formulier

Sluit je aan bij de bekendste merken en retailers van de wereld op Stylight