All about Stylight’s Luxury Loft

Hier vind je alles over onze Luxury Loft en de voordelen die een samenwerking met zich meebrengt.

 

Contacteer ons nu

>€500
Average Order Value

>5
gemiddelde ROAS

Verhoog de zichtbaarheid van jouw luxemerk & verlaag de concurrentie met retailers

Je wilt nieuwe shoppers aantrekken op jouw website, maar je wilt niet inboeten aan prestige en status van je merk? Dan is Luxury Loft iets voor jou! Met de luxesectie van Stylight kunnen topmerken worden opgenomen op een plek die alleen voor luxemerken is bedoeld. Zo krijgen ze extra zichtbaarheid voor hun merk, terwijl ze hun exclusieve merkpositionering behouden.

Bereik onze high-end shoppers

Richt je op de luxeshoppers van Stylight: het verkeer dat wij sturen, bestaat niet alleen uit consumenten die van luxe houden, maar vooral uit geprekwalificeerde shoppers met een hoge koopkracht.

Verminder concurrentie en verhoog de ranking

Waarom zou je de roem delen als alle aandacht naar jouw merk kan gaan? Niet alleen zullen jouw producten de hoogste positie op de zoekpagina’s van Stylight krijgen, maar je verhoogt ook de positie bij de retailers die jouw producten verkopen.

Exclusieve, luxueuze omgeving

Speciaal ontworpen voor luxemerken. Luxury Loft creëert jouw eigen mini-onlineshop binnen de Stylight Luxury Loft sectie: we geven de look & feel van jouw merk weer door jouw producten, visuals en logo’s op te nemen in een exclusieve shop pagina die op maat gemaakt is voor jouw merk.

De Stylight Luxury Loft Gebruikers

Een genderevenwichtige shopping ervaring

70% zoekt op Desktop/Tablet

Luxury Loft Power shopping leeftijdsgroepen

Populaire categorieën voor de luxury brands
op Stylight

Let’s connect!